PVC Vrata

Ulazna vrata su vrlo važan element kuće ili objekta upravo zbog velikog broja otvaranja i prolaza.
Ulazna vrata moraju biti prije svega čvrsta i stabilna, a uz to i lijepa vizualno. S obzirom da upravo ulazna vrata ostavljaju prvi dojam o prostoru u koji se ulazi, jasno je koliko je važna ova njihova odlika. Velik izbor dizajna pružit će Vašem domu dodatni šarm i eleganciju.

Specijalno razvijeni sistemi profila za ulazna vrata nude varijante rješenja sa jače dimenzioniranim profilima krila. Uz naša PVC ulazna vrata možete izraziti svoj individualni stil i dati Vašoj kući posebnu vrijednost.

Ovisno o dimenzijama ulaza, vrata možemo izraditi  s lijevim, desnim ili obostranim bočnim svijetlom, nadsvijetlom, kojim ćete dodatno osvijetliti unutarnji prostor. Dodatno se mogu izraditi i dvokrilna vrata te vrata s vanjskim otvaranjem. U ponudi imamo veliki izbor dekorativnih panela, za različite želje i stilove. Najnovije u ponudi su vrata skriveno krilo, koja dolaze u kombinaciji ALU-PVC ili samo aluminij. Pored široke palete boja, dizajna ispune (panela) i dodatne opreme, u ponudi imamo i razne opcije modula otvaranja: bluetooth, fingerprint (otisak prsta), daljinski upravljač, te otvaranje PIN kodom.

NJEGA I ODRŽAVANJE
Specijalna HDF-površina daje vratima brilijantski sjaj, nepropusna je, glatka i vrlo laka za održavanje

KVALITETA
Sva vrata su opremljena s tri komada lako podesivih baglama sa visokom učestalosti upotrebe

SIGURNOST
Kodirani cilindrični uložak sa slobodnim tokom i dvostranim djelovanjem

ZAŠTITA
Zaključavanje u 5 točaka sigurnosnim klinovima i elementima za zatvaranje od nehrđajućeg čelika

STABILNOST
Prag od aluminija s termičkim mostom, za nevidljivo učvršćivanje ulaznih vrata

 

ALU Vrata

  • Izvrsna otpornost na sve vremenske uvjete
  • Čvrstoća, dugotrajnost, lagana konstrukcija
  • Idealan odabir za otvore većih dimenzija
  • Mogućnost boje – sve boje iz RAL karte
  • Jednostavno održavanje
  • Profili – FEAL Okov – G-U       Stakla – KRISTAL

Ulazna vrata su vrlo važan element kuće ili objekta upravo zbog velikog broja otvaranja i prolaza.
Ulazna ALU vrata moraju biti prije svega čvrsta i stabilna a uz to i lijepa vizualno. ALU vrata zastupljena su 80% kao izbor za ulazna vrata jer su nezamjenjiva po svojoj funkciji. Alu vrata izrađuju se od profila po izboru kupca sa ili bez prekinutog termičkog mosta. Način otvaranja i izgled birate sami od osnovnih modela s ravnim i kosim prečkama do vrata s ukrasnim panelima. Aluminijska vrata izrađena u našem proizvodnom pogonu su moderne konstrukcije, visoke kvalitete izrade i završne obrade.

 

Stakla

Izolacijska svojstva ALU prozora osim o ALU profilu ovise i o načinu ostakljivanja. U novije vrijeme, sa porastom svijesti i potrebe za štednjom energije, prozori se ostakljavaju termoizolirajućim staklima u dvoslojnoj i troslojnoj izvedbi,  s low-e premazom i punjena plinom. Svaki od materijala koji je korišten u sastavljanju KRISTAL THERMO izolirajućeg stakla je posebno biran, u skladu sa strogim eksternim odredbama i internim kontrolama.

Također u ponudi imamo sigurnosna stakla koja posjeduju veću čvrstoću, otpornija su na udarce i nude efikasnu zaštitu od provala i vandalizma te ispunjavaju sve vrste zaštite kao i ostale sigurnosne zahtjeve.

  • Kaljeno staklo: termički obrađeno – prilikom udarca ili slične nezgode staklo se lomi u sitne komadiće i otklanja mogućnost ozljede. Kaljeno staklo je pet puta čvršće i otpornije od sirovog neobrađenog stakla.
  • Laminirano staklo: sastoji se od dva ili više stakala, istih ili različitih debljina između kojih se nalazi sloj/slojevi sigurnosne folije. Uz pomoć folije, ako dođe do puknuća stakla, komadići stakla ostaju zalijepljeni na foliji i otklanjaju mogućnost ozljede.

 

 

Top