ALU ROLETNE

VANJSKE KUTIJE

PODFASADNE KUTIJE

BLACKLINE XT

Ova podfasadna kutija za novogradnje odlikuje se visokim karakteristikama toplotne i zvučne izolacije. Kutija je u cilju zadovoljavanja sve strožih standarda ekološke i energetske ugradnje. Sastoji se od visokokvalitetnih materijala. Odlično prijanja na sve profile i ima visoku stabilnost u izradi. Praktična je za rad jer se može transportirati odvojeno od prozorskih okvira te se može montirati na objektu ugradnje odvojeno od prozora.

Blackline XT odlikuje stabilna veza između same kutije i vodilice Exte XT sa specijalnim adapterima na sve prozorske profile. Elementi od neopor pjene daju čvrstoću i izuzetnu toplinsku izolaciju, dok su u isto vrijeme odlična baza za fasadu i žbukanje. S vanjske strane se nalazi naborana EPS površina uz koju žbuka lakše prijanja. U unutrašnjost možete ali i ne morate ugraditi integriranu komaricu. Postoje dvije opcije revizije kutije, a to je revizija odozdol i s vana pri čemu unutrašnjsti pristupate otvaranjem PVC poklopca i vađenjem stiropor izolacije. Unutrašnja revizija moguća je do 92 mm širine prozorskog profila.

*** OPIS BROJEVA NA SLICI

  1. Adapter, vrlo stablina veze između AE Blackline XT i profila prozora
  2. Neopor, garantira izvrsnu toplinsku izolaciju, savršeno se spaja sa žbukom
  3. Gornji dio od pur pjene
  4. Blenda, od 10 do 28 mm (standard)
  5. Profil od ekstrudiranog aluminija
  6. Integrirani komarnik
  7. Revizija dole- unutra

PODFASADNA KUTIJA 90°

Aluminijske podfasadne kutije 90° dostupne u svim standardnim bojama. Razlikuju se od standardnih vanjskih kutija po tome što se ugrađuju ispod fasade, zato su izvana neuočljive. Mogu se ugrađivati s integriranom komaricom i bez integrirane komarice.

Top