EXTE ELITE XT

ODRŽAVANJE I OTVARANJE IZNUTRA

Klasično rješenje za renovaciju

Sa svojim principom platforme EXTE ELITE sistem kutije za roletne nudi optimalno rješenje za svaku situaciju. U klasičnom dizajnu poklopac za održavanje otvara se sa unutrašnje strane. To omogućuje najširi mogući pristup za održavanje roletni i unutarnjim dijelovima. Opcija postavljanja komarice sa i bez aluminijske zaštite je moguća pri ugradnji kutije ili naknadno po zahtjevu kupaca.

ODRŽAVANJE I OTVARANJE S DONJE STRANE

Idealno rješenje za novogradnju

EXTE ELITE XT idealna je i kao podžbukna kutija na novogradnjama. Poklopac za održavanje koji se nalazi sa donje strane omogućava vam potpuno oblaganje unutarnje i vanjske strane žbukom.
Dubine okvira prozora mogu biti do 92 mm dok širina otvora za održavanje iznosi 100 mm. To je sasvim dovoljno za svako moguće održavanje. Sistem nudi nekoliko vrsta adaptera od aluminija i plastike koji se mogu zašarafiti sa strane kada je kutija podfasadna, što omogućuje lakše postavljanje fasade. Otvaranjem s donje strane ne postoji rizik spadanja izolacije koja je fiksirana. Sve ovo omogućuje rad na mjestu instalacije.

INTEGRIRANA KOMARICA

Uvjerljivo rješenje za visoki komfor

Komarica kod EXTE ELITE XT kutije je smještena između roletne i prozora. Zbog toga komarica ne reducira kapacitet namotaja roletne.
Komarica može, a ne mora biti smještena u zaštitnoj aluminijskoj oblozi i radi pomoću opruge integrirane u osovinu komarice. Ovaj način omogućuje komarici neovisnost u odnosu na roletnu i kutiju te se može lako postaviti u bilo kojem trenutku.
Komarica se može dodati kroz bilo koji od odabranih otvora za održavanje, iznutra, s vana ili s donje strane. i to na sve otvore do visine 2,4 metra uključujući kutiju.

EFIKASNA TOPLOTNA IZOLACIJA

Očuvanje energije postalo je jednostavno

Osnovna pravila vrijednosti kada pričamo o toplotnoj izolaciji kod sistema za roletne su točno definirana. Pravila su propisana od strane Europske komisije za građevinske standarde.
Kada se ugrađuju na nove zgrade, roletne se smatraju kao dio vanjskog zida. Vrijednosti termalne zaštite i termičkog mosta kod prozora su propisane.
Kada promatramo renovacije i stariju izgradnju na roletne se gleda kao produžetak gornjeg prozorskog okvira i dodaju se površini prozorskog elementa kao vrijednost.

Top