ALU ROLETNE

VANJSKE KUTIJE

ALU KUTIJA 45°
Aluminijske vanjske kutije 45° za naknadnu ugradnju

Kutija 45° koristi se za otvore kod renoviranja, dolazi sa mogućnošću ugradnje komarice ili bez nje. Dostupna je u svim standardnim bojama. Ove kutije se odlikuju izuzetnom kvalitetom i debljinom aluminija, što povećava statiku kutije.

Aluminijske vanjske kutije 45° dostupne u svim standardnim bojama sve su više privlačne kupcima. Sve više i više ljudi se odlučuje za vanjske kutije i iz razloga što su jednostavne za ugradnju, a u isto vrijeme i estetski privlačne.

ALU OVALNA KUTIJA

Ovalna kutija ima iste karakteristike kao i kutija 45° – koristi se za otvore kod renoviranja, dolazi sa mogućnošću ugradnje komarice ili bez nje. Dostupna je u svim standardnim bojama. Ove kutije se odlikuju izuzetnom kvalitetom i debljinom aluminija, što povećava termičke sposobnosti, a osim toga imaju i primamljiv dizajn.

ALU POLUOVALNA KUTIJA

Aluminijske vanjske poluovalne kutije za naknadnu ugradnju

Aluminijska vanjska poluovalna kutija ima iste karakteristike kao i kutija 45° koristi se za otvore kod renoviranja, dolazi sa mogućnošću ugradnje komarice ili bez nje. Dostupna je u svim standardnim bojama. Ove kutije se odlikuju izuzetnom kvalitetom i debljinom aluminija, što povećava statiku kutije, osim toga ima i primamljiv dizajn.

Top