KOMARICE

Komarice su idealno rješenje za učinkovito i jednostavno sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Osim što štite od insekata, sprječavaju ulazak  peludi i prašine kroz vaš prozor. Prikladni su za stambene i poslovne prostorije gdje omogućuju nesmetan prolaz zraka kroz otvorene prozore ili vrata. Komarice su investicija koja zasigurno ostvaruje svoj povrat već u prvim danima korištenja.

Zahvaljujući raznim tipovima, dimenzijama i načinima montaže, komarice su postale uobičajen dodatak na svim vrstama prozora i vrata. Sastavljeni su od aluminijskih profila i plastificirane mrežice koja je UV stabilna i otporna na vanjske utjecaje.
U ponudi imamo fiksne, rolo, integrirane i plisirane komarice.

Fiksne komarice

Fiksne komarice najjednostavnije rješenje za zaštitu od neželjenih insekata s najpovoljnijom cijenom. Prikladni su za postavljanje na prozore kroz koje nije potrebno pristupati vanjskoj prozorskoj klupici. Odlikuju se trajnošću te jednostavnom montažom i demontažom. Napravljene su od aluminijskog profila na koji je napeta mreža protiv insekata. Učvršćivanje se vrši preko kukica koje omogućuju njihovo jednostavno skidanje. Za ugradnju nije potrebno bušenje okvira prozora i sl. To je posebno pogodno za potrebe čišćenja ili ako ih želite skinuti kada vam nisu potrebni.

Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice.

Rolo komarice

Rolo komarice predstavljaju najčešće upotrebljavan i vrlo trajan sustav za zaštitu od insekata. Najprimjereniji je odabir ako je potreban jednostavan i čest pristup vanjskim prozorskim klupicama uz često otvaranje komarice. Dizanje i spuštanje iznimno je jednostavno, pri čemu se mreža pomiče po vodilicama i navija se na cijev, montiranu u aluminijskom ormariću. Ugradnja je također jednostavna i zahtijeva vrlo malo prostora.

Rolo komarnici sastoji od aluminijske kasete u kojoj se nalazi osovina sa oprugom i mrežicom protiv insekata i aluminijskih vodilica sa četkicama koje sprečavaju kidanje i oštećenje mrežice.

Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice

Integrirane komarice

Osnovna prednost integrirane komarice vidi se u tome što ovako ugrađena komarica ne zauzima dodatni prostor, njena vodilica se nalazi već uključena uz vodilicu roletne tako da je neprimjetna.

Sama komarica se nalazi u kutiji roletne i ne zahtjeva nikakvo održavanje. Integrirane komarice možete odabrati za sve sustave kutija u našem proizvodnom asortimanu.

Idealna stvar kod integrirane komarice je što ukoliko odaberete kutiju sa mogućnošću ugradnje integrirane komarice, komaricu možete ugraditi naknadno.

Plisirane komarice

Plisirane (plisse) komarice su vrlo popularno rješenje kod kliznih stijena i balkonskih vrata. Jednostavno rukovanje komaricom s unutarnje ili vanjske strane, štiti Vaš prostor od raznih insekata. Komarica se pomiče lijevo i desno jednostavnim potiskom te je možete zaustaviti u bilo kojem položaju. Njihove su prednosti jednostavna upotreba, izdržljivost te jednostavno čišćenje i održavanje.

Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice.

Top